20110531

Give You Hell.

Give You Hell.
Whahaha, Assalamualaikum semua :) Deyy, malam tadi hujan lebat kan? Sumpah kali ni aku takut. Selalu aku buat tak tahu jeh tengah tidur tetiba hujan. Perghh, seram kod. Aku pandang kiri-kanan kakak aku semua tidur membatu jeh. Terutama kak ngah aku. Eee aii, sakit hati aku taw. *Its already 4 am, bukannya malam*

Heyy korang, tengok Nora Elena tak? Bhaha, kuno kod aku baru nak post entry pasal cerita nie. Hehe. Eyy, pengakuan, dalam entry nie aku nak memuji Eid aka Saiful Idham berlambak-lambak, so, siapa yang tak suka, boleh cari entry yang lain. Hehe :) *Gelak gatal. So, korang-korang mesti dah tengok cerita nie kan? Tipu lah tak tengok, cerita dye sama macam Novel Kasih Yang Suci karya Meen Zulaikha. Ambik kau, kasi full punya.
Eid, auww. Kakak-kakak aku semua sokong dye jugak kod. Hehe. Semua tak suka Seth Tan :P Haha, padan muka kau. Erk, emo gila aku nie. Yea, mula-mula tuh, aku pun bengang jugaklah dengan Eid sebab dye lagi pentingkan kerja jeh dari Elena tuh. Sampaikan masa untuk dye test baju nak kahwin pun, tak dapat datang. Busy sangat. 

Then, Seth Tan tuh, bila dah jumpa Elena, yea, kawan masa kat kampung dulu, ambillah kesempatan masa Eid kena hantar Pinang for kerja. Dia yang tolong hantar Elena balik kerja and blahblahblah, geram wehh. Memang lah bukan salah dye Eid kena hantar gi Pinang untuk kerja bawah dye, tapi tak payah lah nak jumpa Elena hari-hari. Bengang nie weyh. Whaha.
Lagi satu, kadang-kadang geram jugak lah kan, bila Eid tuh tak nak dengar penjelasan Elena. Sikit-sikit dye marah Elena, tuduh Elena. Bhaha, dahsyat gila aku, tak sangka. Tapi, nasib baik kakak aku pandai terangkan balik dekat aku. Kakak aku kata, "Memang patut pun Eid tuh jadi macam tuh, mestilah dye sangka Seth Tan tuh cuba untuk ambil kesempatan dekat Elena. Sekejap-sekejap dye hantar Eid gi Pinang, gi Melaka. Seth Tan tuh mesti tahu Eid akan ambil peluang tuh sebab Eid memang nak kejar kerja dye dulu sebelum kahwin, blahblahblah." Hahh, lebih kurangmacam tuhlah kakak aku membebel.
So, sampai sekarang, aku mengharap Eid datang balik cari Elena, walaupun Elena dah kahwin dengan Seth Tan. Euww, nyampah kod dengan Seth Tan, GEDIK. Haha. Eid, please come back :) Eee, tetiba aku rasa macam kena miang buluh pulak, gatal. HAHA. ada bengong sikit akhir-akhir nie. So, jom tengok lagi sambungan dye and dye. Tak sabar weyh.
P/S:
I dont like orang yang suka ejek-ejek aku nie taw. HAHA, sensitive gila. Hehe. Deyy, malam tadi tengah takut-takut sebab hujan, aku gi mesej Amir. Agak bengong disitu. Hurmm. Charger phone dah rosak, so, sekarang bergantung time ibu dye free jeh -.-'

saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

6 comments:

erleena said...

haha tak suke sikap eid!``

ida zainal said...

walaa, eid comel. HAHA. :) nie mesti skong Seth Tan kan? :P

rara pinkmafia said...

eh hujan ke?kt KL panas lah.payah nk tido.hehehe.seth syg ku.hehehe

ida zainal said...

hujan-hujan, lebat gila. hehe. Seth? wala,, haha. Eid! :D

nursyamime said...

sume demam nora elena akunk..
:))

ida zainal said...

hehe, yayaya, setuju sangat! :)

 

♥ Best view with Google Chrome. ♥