20110509

Do You Believe It?

You're the best thing that's ever been mine 
Assalamualaikum and selamat minggu peperiksaan. haha. teruk betul aku nie taw. buat semua orang rasa tak tentu arah jeh, termasuklah aku. erk, okay. aku baru start study and buat-buat hafal nota science and sejarah. ehh, kauorangsemua ada tanya aku ke? tak peh, saje nak berlagak setakat study dua subjek jeh :)


A friend is someone who understands your past, believes in your future, and accepts you just the way you are 
ohhooyy, pastikah awak? pastikah saya? apa yang pasti? sebenarnya, aku pun tak tahu lah kan. rasa macam tak berguna langsung jadi kawan kau. bukan aku menyesal lah. cuba faham ayat aku tuh, 'tak berguna langsung'. aku macam menyusahkan kau jeh. masalah aku semua aku bagi dekat kau sebab kita kata, sharing is caring. masalah kau, kau tanggung seorang-seorang. tak gunalah kan aku jadi kawan kau? KEJAM. aku lah kejam, bukan kau. kau kejam sikit jeh. sebab apa? sebab langsung tak nak bagi aku peluang nak fahamkan keadaan kau sekarang. 
life quote Pictures, Images and Photos
ouh yeah, aku dapat rasa nie semua salah aku. memang serious habis. salah aku! aku macam dah tak peduli dekat kau. kan? kalau aku dapat rasalah kan apa yang aku rasa sekarang nie, tak kan kau tak dapat rasa? tipulah kan. hurm, sedih gila kod bila ada dalam keadaan macam nie. kalau jumpa, macam jumpa dengan orang lain. macam tak pernah kenal. tak tegur. yayaya, mesti dalam hati kau, kau cakap, "aku lagi sedih bila kau buat aku macam nie". erk, dan aku akan cakap, "aku sedih bila aku buat macam nie dekat kau, kau buat aku macam nie".


deyy, macam labu-labi dah ayat aku. berbelit-putar-belit. eyy, apa salah labu dan labi tu? aneh T_____T


P/S:
best ouhh lepak rumah tasha hari tuh, penat menjadi actress terbaik dekat rumah dia. ahha, hari tu time drama tak dapat, dekat rumah tasha pun jadilah kan? hehe. main-main rambut. auww, akan kurindui saat itu. woah! ida-ida, dah pandai berpuitis ^^
erk, risaulah. jauhkanlah benda-benda negative yang aku fikir dalam kepala otak aku nie, haiyaa, pening-pening. IMY 




saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

3 comments:

Jay said...

hahaha..adoyai..adik abg ni dah pandai puitis2 ni..bercinta dgn justin tu ke??hehehe

ida zainal said...

haha. hebat kan? hehe

Jay said...

hebat..ida taknak join GA abg??hehehe..

 

♥ Best view with Google Chrome. ♥