20110620

If we wake up, and I wanna break up, is that cool?

yeah, enchik Bruno Mars boleh jawabkan? :')
Bismillahirahmanirrahim and Assalamualaikum, yeaa, today is Monday. ada lagu untuk monday tak? boleh aku share kan? ;)


you know what? hari nie aku belajar macam-macam perkara walaupun ramai cikgu aku yang tak timbul hari nie. urm, aku sedih wey, aku langsung tak peduli kawan-kawan aku hari nie. SORRY :| sumpah, aku rasa macam bodoh jea hari nie. yaa, lagi sekali aku nangis sebab benda yang sama, aku tak kan pernah bagi alasan lagi :')
lalala, hati aku dah sakit, perit, mata aku dah sakit, dah lemah dah, macam kereta kurang bateri :( okay, kenapa kau macam tak pernah nak faham perasaan orang lain? cubalah respect sikit aku nie, yeaa siapalah aku untuk dijaga perasaannya kan? HAHA, ayat macam longkang. ouh come on lah, cuba benda macam nie berlaku dekat kau, mesti kau sedih weyy. aku ada depan kau pun macam aku tak wujud jea, apa nie weyhh. mengadalah, time kau sedih pandai carik aku, carik dia, mengadu bagitahu kau gaduh dengan itulah, inilah, tapi, depan aku, sikit pun tak fikir perasaan aku. derr, aku dah menyampah dengan kau sepenuh hati, dulu boleh lah tahan lagi. erk, emo gila hari nie -.-
yaa, malam tadi baca balik buku Dunia Sains Aiman, hehe, aku kembali ke budak-budak :) ustaz dalam buku tu cakap, Allah dah tentukan qada' dan qadar kepada semua umat Dia. so, antara korang nak terima dengan redha ke tak jea, percayalah kan, kalau apa yang korang nak tak dapat, tapi korang dapat yang lain, mesti ada kebaikannya :) contohlah, kau nak A dalam sejarah, tapi, kau dapat D, damn! jauh gila lah kan beza dye, boleh nangis woo kalau dah usaha bagai nak mati, result still sama. itu tandanya kita kena berusaha lagi. Allah nak suruh kita sentiasa berusaha dan beringat, bukan semua yang kita nak tercapai, termakbul :) Allah nak kita bersusah-susah dulu baru senang. get it?


P/S:
aku nie macam tunggul jea depan kau kan? normal lah tu. yahh, Happy Birthdayy Amir :) aku happy tengok kau happy, thanks. semoga panjang umur and aku harap kau tak selalu sangat sakit! jaga lah diri kau tu. senang sangat sakit, risau jugak aku. but, its okay, kau nak buat apa lepas nie, buatlah, kau tak suka terkawal kan? yup, buatlah. asalkan kau jadi diri kau, bukan hipokrit depan aku :) aku tak tahu asal aku susah sangat nak lepaskan kau, STUPID!

I am risking everything, i put a spell, ‘we can be so perfect’
I can’t live without you even if the world will turn against me
I can’t live without you.
Baby let me
Love ya, love ya, love ya

saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

4 comments:

missxidi said...

apsal ida? confuse den...

ida zainal said...

Bhahaha! :) tak do ape derr.

Nurul Fatin said...

Oh oda ku lala. awak jangan macam ni derr. cool okay :) saya pun sakit jiwa tengok dia.

ida zainal said...

:) kalau awak dah sakit jiwa, saya macam mane lg kan? :) takpe lah kan? saya memang tak patut dijaga perasaannya kan? HAHA, ayt mmg dri ari tu tak leyh bla (:

 

♥ Best view with Google Chrome. ♥