20110609

Tak daa Title :)

Happy Birthdayy to my dearest blog :) wahhaa, sudah satu tahun maa (: 
Heyya, hari nie keluar dengan mak and kakak aku naik bas. perghh, serious penat. dah lah terpaksa pakai kasut kakak aku. melecet kaki aku taw! sakit jeh hati. kakak aku punya salah, aku yang kena pakai kasut tak berapa nak lawa dye tuh. hari tuh dye pakai kasut aku then, tinggalkan kasut aku dalam kereta, kereta kak long bawak pergi kerja. huwaiyaa, sakit kaki aku. weyh, Assalamualaikum :)
yea, hari nie dekat melaka, ramai gila budak-budak yang aku kenal ada jugak. bapakk ahh, tak suka-tak suka. mula-mula nampak Firdaus, derr. cepat-cepat aku pusing gi McD. haha. pastu, mak suruh beli roti kat 7E, aku pergi lah jap, dalam 7E aku nampak dak Hazmi or Hazman, aku pun lupa. ingat rupa jea. kawan masa sekolah rendah dulu. heyy, aku sengih jea lah. hari nie, mana-mana pergi kena senyum. yeahyeah,  senyum itu sedekah, yea dakk Fatin? hehe. pastu, pusing-pusing, nampak Syawal. deyh, yang nie, aku nampak dye terus menyengih. haha. excited kod jumpa dye. well, sebelum nie pun tak pernah jumpa :)
Heyy, lelaki suka apa untuk birthday dye? sorry -.- aku tak ada abang, aku tak pernah faham lelaki. hehe. sama macam Abg Zuhairi kan? kite berlawanan jaa :D


P/S:
No matter what happens, I'll never let you go!  auww, Lee Min Hoo. bhaha, I LOVE YOU, deyy, Gu Jun Pyo lah  (: ouh well, i miss you :|

saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

4 comments:

Nurul Fatin said...

Ye oda. senyum itu sedekah. haha :)

ida zainal said...

hahhaa. 10 mrkah untuk saya :)

"Bile Keyboard Berbunyi" said...

aucumm ! Junpyo ? Lee min ho ? deyh !:PPP

ida zainal said...

hehe, jangan jealous bahh :)

 

♥ Best view with Google Chrome. ♥