20101119

weyh !! aku rindu korang !

sedap tak ? ehem !
woah ! gila la. dah bape minggu tak update blog, terus aku jadi mcm
' hura-hara '
ish ish.. sume bende aku tekan.. 


semua nya !
haha. 

wesh !! shhh! Assalamualaikum korang ?
sihat ? alhamdulillah.

tahun depan aku form ??
form 2.. yeah. pandai anak-anak.
*ada mcam pengetua sekolah tak ?*
haha.. ish. aku tak suke bila umur dah meningkat. tahun nie 13, tahun depan 14 ?
tidak tidak. menjelang je 14 Julai, aku dah 14 tahun ?? walaweyh. muda nyaa..

and.. ini bermakna time aku ber-form 1 dah habis. huhu. akan ku rindui anda semua.
huhu.. syg sgt kat korang.. klu korang tak syg kat aku, aku tak syg korang jugak !
*haha. ade aku kesah ?*
weyh.. aku nk mintak maap kat korang semua eh.. tawu byk buad salah.. maafkan kite eh..
*tiru ayt humai*
tp, secare jjur dan ikhlas nye.. mmg nak mintak maap pon. huhu
yaww.. mane taw nnti time cuti ade yg pergi tak kembali ? tak dpt mintak maaf.
sye maafkan anda semua.
*poyo bagus :P*

korang lyn je law gmbar2 nie. gambar2 nie time jamuan kelas hari tuh. bertarikh~ 15 November 2010. :')

dari kiri ~ intan payung ~ nina nino ~ tasha :)

nazirul ? haha. menari ngan Fatinhud

miss humairah ! <3 and cikgu sam ! <3

diri ~ lisha ~ arissa ~ intan ~ :)

hafiz kata.. dont try this at home or at school. :P

saya bagi syafiq - syafiq bg sye. :D


syg kowang ! :P

heyy. cuba teka sape nie ?
zaty eyin brutel and ... Fatinhud ! hehe

agumon a.k.a Nurul Haziqah Ali :)

nina nano wif me. :) rndu ~~

arissa and farah najwa roslim ! ahahha. :)

tasha ! intan ! rindu kowang ~

last day at school ? erm. wait huh. byk gmbr kowang taww. hehe.
syg korang sgt-sgt.
nak korang !
[ tamak. hehe ] :P

p/s : today !
aku rase nak bunuh dye !!  tp, xpe.. sabar itu separuh daripada iman.. yawww. aku teringat kat intan kalau aku sebut ayat tuh. huhu. :')

deddaaa~ 















saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

7 comments:

Fatin said...

Ida Jenal (!)
itu bukan menari deyh . haha :P
segan je ;) itu nak bagi dy camera dalam kadar segera. tu yg jadi cmtu uh xD

ida zainal said...

haha. tak kira. nmpak mcm menari jugak. haha.. :)

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

bestnya zaman sekolah..

dah lama ditinggalkan

LATEST ENTRY

APAKAH TUJUAN ANDA MENULIS BLOG?

TOP 10 UNDI ANDA MASIH DIPERLUKAN?

ida zainal said...

hehe. tak pe tak pe. still kukuh dlm ingtan akak ! :)

miya said...

rindu kat zaman sekolah dulu2... kalau ada jamuan masing-masing bwk makanan. mcm2 boleh makan. hmm... :)

entri baru sy:
lagi 2,002 janin ditemui di Thailand
jangan promote entry korang kat comment box aku!!

ida zainal said...

miya.. yeah.. kamoo nie mesti dah tua kan kan ? hehe. only joking. huhu. rndu rndu.. :) thnxs comment entry nie. :)

Cik Moon said...

waa...syoknyerr budak2 sekolah nie... ^___^

 

♥ Best view with Google Chrome. ♥