20101103

nak ngorat boleyh ?

Assalamualaikum.
haha. aku gatal! erk. tidak tidak. hehe.. 
aku budak baeq. yup! *jangan baling batu + botol kat saya?*

nak tawu tak nak ngorat sape? hehe
sorang minah nie. cun babe~
haha


yaww. cun tak!
kawan aku nie. sape nak ngorat dye kene langkah mayat kucin aku dulu. haha. xde la xdela. korang kene ngorat aku dulu! haha. aku gurau je.

okeyh. nama dye Intan Nazirah Bt Abu Bakar.
yang aku cakap budak nie suka cakap perkataan KUNO tuh!
kurang asam kaww. sanggup dy kata aku KUNO ?
tawu sebab ape? sebab aku tak pernah pergi library kat alor gajah tuh!
eiy. biar la. haha.. nanti aku pergi la. :P

okeyh. today!
aku dapat chocolate!
yummy. haha. tawu dari sape ?
jeng-jeng-jeng!


okeyh, aku tak pernah tawu knapa dye baeq sgt. hurm.
last week dy bagi ferrero rocher *ejaan betol tak?*
erm. and.. adew orang jelez! haha. yesza! padan muke!
papew pown, thnxs Azieman! :)

lagi lagi lagi.
ape yang berlaku hari nie eah ?
ermmm..
yeah! yup.
aku and kak zati pergi shopping dengan abah!
yaww... best jugak rupanya shopping ngan abah.
haha. ingat kan buhsan, tp.. walaweyh! best!
abah belanja buku cerita lagi~~ :)
sayang abah!

okeyh! aku happy hari nie n sampai lah kak ngah and kak wany aku balik
yeah! giler gempak rumah aku ade 8 org!
haha. best nye.... dah tak sabar nie... muah muah!
semoga perjalanan korang bertolak sampai lah kat rumah nie selamat! Aminn.
walaweyh.. best best!

p/s : nak lupa yang sedih2. aku malas nak amik tawu hal orang yang tgh sedih!
so, kalau aku sedih, aku malas nak amik tawu.
yup! chayok ida! fighting! <3

Love Pictures, Images and Photos

saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

3 comments:

alexa yussida said...

bagus2..ceria2 selalu...

ida zainal said...

yeah! sokong kamoo. hehe.. :)

Kie-yu said...

hee :)
klu sedih mkn ceklat
baru hepy
tol tak?

 

♥ Best view with Google Chrome. ♥