20101105

Heyy, Its Ur Birthday Bro!

Assalamualaikum.
hey hoi hye!
aku penat melayan sorang manusia bernama Syawal dalam facebook aku.
fuuh-fuhh~ pergi kau jauh-jauh.

okeyh!
guest what ?
hehe. tajuk pon aku dah bgtaw kan ?
so..
today birthday Adib Musa !
may Allah bless u.



sweet 16~
hehe. okeyh, dye nie kwn kakak aku kat kampung dulu.
time tuh, aku masuk pra tumpang je.
haha. aku umur 5 tahun dah sebok2 nak pra.
so, dye tahun 2.

aku dulu kan pemalu. ehem-ehem.
so, tak berapa nak rapat ngan dy. hehe. yang seharusnya rapat dan wajib rapat musti lah kak zati aku kan ? nama pon kawan.

kitorang pindah perak, dye pindah luar negara. lepas tuh kak zati aku and adib nie dah tak jumpa.. 
*tlong bace mcm budak2 sekola rendah tgh msuk pertndingan bercerita okies ?*

yang gemuks tuh dye. hehehe. gurau je. :P

-adib-
bile budak kampung mcm aku nie dah jumpa perkataan 'FACEBOOK',
aku carik lah kawan2 aku yang dah lame tak kutemu. :P
so, same lah mcam kakak2 aku kan?
bila dak zati nie carik name adib, dye nmpak name 'adib musa'.
okeyh.. aku ingat lagi. masa tuh muka dye mcm beruk @ ape @ munyet @ kera mendapat bunga.

haha. time dye menjerit tuh, ada gaya macam nak melompat pon ada aku tgk dye.
okeyh! siriyes aku tak bohong. aku nampak dye happy.
yew la, jumpa kawan lame. haha.

so, dye hantar fren request.
bila adib musa nie dah confirm.
dye bagi tawu mak aku taw. bkn main excited lagi.
hahaha. 
then, dorang berdua asik lah chatting.
hehe. aku pon ade jugak chat ngan dye. dye mmg friendly la.
kwn2 kitorang kat sekolah menengah nie pon, dye boleh kwn same2. hehe.
sgt bangga ada kawan mcm adib!

hohoho. wlu pape pon, sai tak akn lupe kan adib! woah.. sgt gumbira bile taw hari nie befday adib! :)


happy happy taw bro dah 16 nie. hehe. sai doakan adib sukses di dunia dan di akhirat.
aminn. :)

okeyh-okeyh!
dye tgh call kakak aku ?
haha. kelaka la. then, dye cakap dye baru lepas call CAT ? adakah itu Asyraf Yusof ?
haha. suko deyh mamat tuh. kk. nak mencekik. daaa.. salam. buad adib, slmat hari deepavali!
eh eh. salah. selamat hari lahir. hehe. :)

saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

1 comment:

nur said...

happy birthday to him too
ALL IN ONE

 

♥ Best view with Google Chrome. ♥