20110911

I Can't Take My Eyes Off Youu ♥

Assalamualaikum and Bismillahirahmanirrahim. hello peeps :)
I dont want to go somewhere if I know you're not there. Because my heart needs to be right next to where you are 


ouh okay, I MISS YOU. online, yahh. selagi boleh online. sebab aku tengok kakak aku yang nak ambil SPM nie pun still online setiap hari dan setiap masa. adilkah begitu? tak ken. so, pagi-pagi buta macam neh lah lagi aman nak menulis entry blog.
korang, aku sedih. minggu nie merupakan minggu paling tak tenteram dalam hidup aku :( aku menangis-menangis-menangis bagai nak gila. setiap hari babe. dari first day dia bagitahu aku benda nie, sampai lah hari nie. aku nangis, dia pujuk. okfinee, aku berhenti nangis. then, esok dye akan bagitahuu benda yang sama :"(

malam jumaat tuh, dye janji akan buat sumthing yg konon boleh buat aku happy gila ah kan? HAHA. konon, tapi sumpah. aku happy. tapi, semalam aku tunggu dye, sampailah malam tadi. nak tunggu dye message aku or call aku. tapi tak dakk :( then, time dalam kereta. nak hantar kakak aku balik universiti kakak aku, dye call. 
ouhyeaa, aku tak leh ckp lama-lama dalam kereta en. tapi yang surenya aku sempat dengar dye cakap, lepas nie kitorang takkan dapat message dengan call lagi :"( aku dengar tuh jea, lepastu aku terus decline call dye. aku send message "kejap lagi call balik" tapi dye dah off phone. sampai sekarang aku menyesal babe.

P/S:
... mood baik dah terbang tinggi-tinggi macam dah taknak datang balik. gudbyee 

saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

1 comment:

Nee Ann said...

Banyak-banyakkan bersabar Oda ! :')

 

♥ Best view with Google Chrome. ♥