20111113

Good Luck :)

Bismillahirrahmanirrahim. Assalamualaikum, hello peeps :]
A fake smile can hide a million tears. yeah, i know.
hey, short entry lah hari nie :) good luck to all SPM candidates. wish you all the best! fighting :) kepada kakak ida, zametot, good luck. kau jangan nak mengada kata kau takdeh perasaan nak exam. jawab leklok. kalau tak paham, call ida. muahaha :D gila. okay-okay, sebelum jawab paper, baca doa. kosongkan fikiran kau dari fikir benda-benda yang tak penting. tarik nafas and jawab perlahan-perlahan. bagus tak? :P 
dey, ida doa kan kau selalu. caya lah metot! good luck :) malam nie tidur awal ye kakak. hehe. fyi, ida ada empat ekor anak kucing. meyh ida list kan sekor-sekor. kurus, kembang, kecik dan hitam. muehehe. tak senonoh jea nama. weyhe, Malaysia menang kan tadi? hehe. saya suka KECIK. Wan Zaharulnizam Zakaria. tapi nak suka jugak MUSLIM :P gedik.


P/S:
jealous sampai hati kau bengkak pun tak guna. tunggu sampai air mata kau kering lagi tak guna. tak payah nak membazir masa ah fikir pasal dia :) baik main kucing! lagi best. meoww meoww :3 

saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

No comments:

 

♥ Best view with Google Chrome. ♥