20111128

Bola Sepak :) Proud To Be Malaysian :)

Assalamualaikum and hello peeps :) 
If you failed, just remember that you have tried 
Yeahhh, Muhd Nazmi Faiz bin Mansor. hehe. congrates bro :) okayy, kenapa sebaya dengan kakak aku nie? chett. tawu tak, setiap kali camera focused on nazmi en, mesti kakak aku menjerit "Nazmiiiiii" err -.- nahh, Nazmi tuh handsome. nak buat macam mana kan? haha. semua player bola sepak akan nampak handsome bila naik pentas ;D kann?
Mohd Muslim Ahmad. dia comel kan time sukan sea hari tuhh? hihi, gatal. tapi, malam tadi tak main. nampak dia dekat tempat penonton jaa. seriously, suka tengok muka dye. haha. grr :> tapi dye dah kahwin. ehh, tak tawu betul ke tak. tapi, kakak tuu cantik sangat :) tak boleh-tak boleh. haha.
Wan Zaharulnizam Zakaria. kecik kan? haha. 19 tahun. sebaya kakak aku lagi. chett. semua sebaya kakak aku. nie pun handsome jugak. haha :D takkan sebaya aku pulak ken? ahha. bengong =.=
Yong Kuong Yong. hee, jangan gelak dengan nama dye. tapi aku dah gelak dah. hehe. pelik jea. hehehe :P nie pun handsome jugak. tapi dye selalu kena peluk dengan orang kemboja. haha. minat ehh? ;D
Baddrol Bakhtiar. yeahhh, capten! amboi, time dye ida dapat gambar besar-besar, tak senonoh jea. haishh. kena lah letak gambar dia jugak. time lawan Indonesia hari tuh, dia sangat-sangat-sangat best! rasa macam tuah dye jadi kapten jea. dalam ramai-ramai tuh, ida rasa muka dye lah yang nampak paling baik. ehhe :P

ehhh, lupa. gambar fahmi tak de. haha. dah lupa dekat dia pulak :P muahaha.
and the rest :)
malam tadi kalah dengan bahrain, takpe lah kan. bukan rezeki :') huhu. well, dyorang yang terhebat!

P/S:
setiap malam kalau aku mintak abah beli burger ke, choki-choki ke, gula-gula ke, mesti abah bawak balik friskies. huhu :( sedihnya. kucing aku mintak terus dapat. kitorang mintak? huwaaa D: mogok ah camnie.

saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

4 comments:

Akito Boron said...

gogogo harimau malaya!

Saiyidah Zainal said...

hehe, yeahhh! go harimau malaya! :)

budak coklat said...

aaumm aumm *konon bunyi rimau ;)

Saiyidah Zainal said...

hehe, ade rupa lah bunyi rimau :) hehe.

 

♥ Best view with Google Chrome. ♥