20111130

Dream is always dreamm :3

Assalamualaikum. hello peeps :>
Dreams are today's answers to tomorrow's questions. okay. kau faham? ida tak faham. haha. boleh sape-sape terang kan?

Nahh -.- seriously, I'm currently watching Barbie. pffft >.< maluu. HAHA. apa kena dengan aku? entohh lah. tak nampak ke lagu blog nie pun dah tukar jadi theme song dalam cerita Barbie and the 12 Princesses. muahaha. okay, tukarkan 'nampak' kepada 'dengar' sebab lagu akan di-interpret kan ke dalam otak dan di-respond kan oleh telinga. yeah, telinga. dey, entah betul ke tidak pathway in detecting sound ida nie :D
Semenjak cuti nie, pagi-pagi mesti ida tengok Baby Looney Tunes. lepas tuh, ida tengok Barbie. takpun, Doraemon. lepas tuh, sapu lah sampah sikit-sikit. pffft -.- kena tulis okay? ida duduk rumah pun buat kerja rumah. hehe. sengal :D lepas tuh, tengok cerita korea dengan kakak ida. lepas tuh, tengok Spongebob. woahhh, dan lepas selepas itu :) HARI-HARI okay -.-

Bosan kenn? huhu. bagi idea macam mana nak biar ida start study? cepat ahh. next year PMR. cuti tak study. ape pun tak boleh. sedih kut. malam-malam selalu kut berazam "esok nak study, lepas kemas rumah nak study. study study. Aja Aja Fighting!" hehe. esok bangun pagi-pagi, Barbie jugak yang mengadap. huhu.
Kalau jadi Barbie kan.. ehh, taknak lah barbie. buatnya orang salah sebut, jadi BABI. nahh -.- kan tak senonoh tuh. okay, kalau jadi princess. mesti best. wake up with a pinky room, wears beautiful dress, meet a prince, dancing and dancing, have a secret room, excited, ada enemies, dianiaya, prince tu tolong, married and lastly they lived happily ever after, the end :D
Haha, aku berangan ;D apakah? aigoo >.< tak best-tak best. let me be me :) ehh, ada orang halang ida jadi ida ke? hahaha. crazy is suitable for me -.- seriously, barbie dah mempengaruhi ida. well ida, let's meet your boyfriend named 'book' tomorrow :) ohhoy, doakan ida. Semoga hati ini terbuka untuk membuka buku dan membacanya serta membuat ulangkaji. Aminn :3

P/S:
Hey, I miss you like crazy babe v.v

saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

No comments:

 

♥ Best view with Google Chrome. ♥