20121220

The Reason Is You.

Assalamualaikum. Hi earthlings :D
"I can no other answer make, but, thanks, and thanks." - William Shakespeare

Alhamdulillah, yeay! Keputusan PMR dah sehari berlalu. And 28 orang pelajar tingkatan 3 dapat straight As dari Sekolah Menengah Kebangsaan Dato' Dol Said untuk PMR 2012. Yeay happy yeay! And for those yang dapat 7A, 6A, 5A, 4A, 3A, 2A, 1A or tak ada A, don't worry. Kita semua dah berjaya, Alhamdulillah ;D

Terima kasih buat mak abah sebab banyak bagi dorongan agar anak dia yang terakhir ni belajar bersungguh-sungguh hehe :p Buat guru-guru kerana banyak mengajar kami dalam apa-apa jua subjek mahupun di luar tajuk subjek. Kawan-kawan sebab dah banyak tolong aku yang tak seberapa ni. Kakak-kakak yang dah belikan banyak buku latihan dan rujukan ;D And for sure semua orang yang telah mendoakan kami batch 97's bagi PMR 2012. Thank you so much, hanya Allah yang mampu membalas jasa-jasa baik semua orang

Haaa I love to see this Hehe bukan niat nak menunjuk tapi nak credit kan kepada mereka-mereka yang telah banyak menolong saya. Tanpa korang, siapalah saya :p Love ya!

Buat kawan-kawan:
Intan, Nina, Alisha, Azwa, Arissa, Humai, Renu, Fatin, Sabin, Farah, Zati, Low, Syidah, Soleha, Rohaida, Syahnim, Lisa, Raja, Hazirah, Agu, May Her, Syahidah, Amir, Afwan, Hazim, Haziq, Mizi, Nazirul, Firdaus, Jaga, Imran, Nizam, Alim, Chai, Emir, Syami, Dinesh, Goven, Hau Chin Yong dan semua sekali. Thank you, takkan lupakan korang 
Kakak-kakak:
Kak long sebab tolong bawakkan pergi sekolah. Pastu pasangkan lagu-lagu nasyid sebelum ambil exam instead of CD lagu Justin yang mungkin tak berapa bagus sebelum jawab exam :p Kak ngah, Wany, Izzati sebab dah banyak bagi nasihat serta pelbagai petua haha ;D Mekaseh semua 
Even macam tak percaya dah dapat result tu semalam, I have to believe this lol. And then be ready for next year. Well, bila semua pelajar-pelajar form 4 serta form 5 sudah mula update status bagi tahu guwa tahun depan bukanlah honeymoon bagai, guwa kena ambil inisiatif daripada kata-kata semangat mereka itu. Okay, kitorang baru dapat result biarlah nak happy sekejap :p Adoi.

P/S:
27/28 from our class. Aw, nak menangis tengok Cikgu Hamidah menangis semalam. Terima kasih cikgu malah cikgu-cikgu dari sekolah rendah. Sayang semua!

saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

2 comments:

Anonymous said...

Tahniah mok..akk pon bgga dgn kptusan ko..make sure spm nnt pon okay jgk..:) much love _izzatizafirah

Saiyidah Zainal said...

kau memang anonymous lah. haha. InsyaAllah, :) Thankyou tot.

 

♥ Best view with Google Chrome. ♥