20100908

pindah sekolah?


salam.
huuu..
*haha. sajew wat menyodeh*
korang mesti ingt aq kene pindah skola kan?
xde la. sajew wat tajuk gempak.
erm. aq risau sgt-sgt. knape thun dpn ramai yg bercdg nak pindah? atoiyai. wat aq sedey sangat-sangat.
baru jewp dpt sesuaikan diri kt dol said nieyh dengan korang. korang dah nak bla.
sape? aq pon xley la gtaw ek. dorang swoh aq diam dlu coz dorang lom conform. huu. korang conform ke x, aq ttap sdey coz korang da gtaw aq! huuu.. *better la korang gtaw aq dlu dripde aq org last yg tawu psal brita nie* thnxs korang. korang mmg syg aq ek, sbb ape? sbb korang gtaw aq dlu.
 humai ade tanye aq tawww.. "sai. klu hujung thun nie tetibe jewp MRSM ade wat panggilan terakhir n name sai d panggil, sai nak gi?" OMG? soalan yg best~
humai ku syg. sai xtaw lagi lar. byk kenangan yg kite sume da wat thun nie. ssah sai nak wat keputusan lar. klu dpt, insyaallah. sai mayb pergi. klu dpt yg jauh2. best giler. mcm yg aiman dpt tu kan? org first yg msok n jauh! wahhh~ sai suke2. hehe. ade gile jap. klu dpt, sai nak pergi! best nye~

*sai = saiyidah, dpt nme nie sejak kwn dri uk -Adib Musa- bg. haha.. form 1 bru dpt!*
*ida = pon boley, sejak kecik da de nme nie. hehe. *

p/s : klu dpt mrsm, saya mau pergi! yeay! hahaha.

slamat hari raye korang! maaf zahir n batin! smoge korang ceria2 d aidilfitri~ syg korang much2ess! :)
saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

2 comments:

Nur Hafizah bte Za'ba said...

dowg da bosan dok sekolah..
so pindah la..
tpi pindah lagi tak best!!

ida zainal said...

haha.. bosan?
hurmm.. tawu xpe. sape swoh dorang pndah nieyh?? huuu. ngeng kjap.~ =)

 

♥ Best view with Google Chrome. ♥