20100917

cuti sekolah da habis la!


hyep sume!
korang yang tak satu kelas ngan aq and yang jarang-jarang nampak aq nie, mesti ingat aq tak datang sekola kan kan kan?
hey! nie budak rajin tawu? haha. -aq la budak perasan-
but. mmg dri dulu aq rajin gi sekola. dalam hati je cakap tak nak gi skola. haha. eah? sebenarnya aq tak tawu nak tulis ape. no topic.
oke-oke.
first of all, aq nak gtaw korang. aq xpuas hti ngan budak-budak yang still xdtg sekolah. haha. nak kene nie. elok je korang ea cuti2 kat rumah! hohoho. *aq xtaw pon sebab ape korang xdtg sekola* ahh! tak kire, korang malas kan kan kan?
*suka suki suku hati aq je* sorry korang. tengah panas nie. haha. gile?
-nina? bile mau balik haa owg perlis?
-alisha? kamoo demam ye? r u sure? haha. semoga cepat sembuh yup!
-haziqah? hey budaks! haha. kamoo pon demam kena kejar anjing ye? hehe. gud luck next time.
-farah? nie kes ape pulak xdtg nie? bukan kate nak jd rajin ke? hehe.
-amir? erm. sape kamoo nie? haha. sengal. knape kaw xdtg huh mamat? ponteng? malas? ckp dlm fb je lebey-lebey. tp, xdtg jugak. tembak nak?? *jangan tembak dye*

erm. sape lagi ek yg xdtg? haha. aq sebok-sebok senarai kan nama budak yang xdatang nie ape hal?

tolong la korang. sedar la.. sedar la.. sedar la.. (gaya mcm sedang jampi kowang)
haha. cuti da lame habis. huuu. sekolah?
yeah! bru aq ingat. heaven! hohoho. xde homework la! haha. i like that!
boley la amik kesempatan nieyh untok duduk depan computer 24 jam x 2 coz cuti dua hari  hello? still xsedar diri lgi tuh anak zainal zakaria nie? masyaAllah. oke2.
boley la amik kesempatan nieyh untok buat homework yang dah lama tergendala. yup!
-geo = folio *bukak computer poyo-poyo ckp ngan emak nak buat folio geo, pastu bukak blog*
-psk = folio *senang je tu, bukak internet, carik bahan, pastu type2 dah siap! , bukak facebook, gelak2 n senyum2, n gossip2. *
-kh = jahitan? OMG. *sruh kakak-kakak aq or ma beloved mother yg buat lar.* anakmu ini xtahu mnjahit.

haha. nie la homework yang dah lama tergendala. haha.

ade something nak gtaw kt kowang. kak long ckp td lar. haha.
  •  jangan jadi kan seorang kawan tu seperti maggi yup! coz. bile susah korang carik dye n bile senang korang tinggal kan dye. kcian kat dorang n xlupa maggi tuh! hehe.
  • make sure korang buat kawan korang mcam bola rugby yew. coz nak dpt kan bola tuh, korang berlumba-lumba. n bila korang da dapat bola tuh, korang peluk kuat-kuat. betul x? sama mcam bile korang nak dpt kan seseorang kawan tu, korang berlumba-lumba n bile da dpt, jage elok-elok. peluk dye kalau boleyh? *teringat kat humai, "sai.. nak peluk sai boleyh?" hahah. humai. humai.. *
peluk cepat!





saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

No comments:

 

♥ Best view with Google Chrome. ♥