20120113

Review Running Man ;D

Assalamualaikum and hello earthlings :) friday like freedom ;P ahha, kemain lagi ayat. banyak kau punya freedom. mwehehe. apa-apa pun, Bismillahirrahmanirahim (:

Korang, dah 8 tahun aku belajar and pergi sekolah, tahun ni lah first time aku rasa tertekan. STRESS -.- hohoho. tak tahu lah pulak budak-budak lain rasa macam mana. maybe aku sorang je yang rasa macam tu. eh, entahlah. aku tahu, bukan murid-murid je stres nak belajar. cikgu nak mengajar pun asyik mengadu dekat kitorang, diorang stres dengan kitorang. HAHA. seriously, tak ada masa nak online lagi sekarang ni. kalau ada pun, aku lagi suka tengok TV. tekan remote, terus duduk, tengok. kalau nak online tuh macam payah kan, kena on computer, on modem internet, nak tekan itu tekan ini, erk tak susah ke tu. hehe.


Eh, macam tersasar jauh je dari title entry aku dengan cerita yang aku dah cerita tu. hah, tak faham buat-buat faham. hihi. actually saja je nak buat review Running Man ni. aku buat pun sebab aku suka game diorang and pengacara diorang.
Ni Jaesuk oppa. aku tak tahu nak panggil dia oppa ke ajusshi. hehe. dye MC dekat program ni. dia MC dalam Happy Together jugak. orang kata muka dye macam belalang ;P
Ni pulak Sukjin oppa. paling poyo. haha. poyo bukan apa lah, disebabkan dia paling tua dalam program ni so, dye nak jugak rasa muda. eh, apakah yang aku cakap ni? ;P
"Nama saya Jong Kook. Saya paling kuat dalam show running man ni. tiada siapa boleh kalahkan saya termasuk Jaesuk dan Sukjin Hyung. hahahahaha." hehe, bayangkan itu Jong Kook 'Sparta' yang cakap ;P
haha. yang ini Kwang Soo. he, korang tengok muka pun korang dah tahu. dia lah yang paling kelakar, paling sengal, paling kesian. segala paling lah. kecuali kuat ;P birthday dia sama dengan aku, 14 Julai. haha.
Yang ni pulak Monday Couple. hari Isnin jea diorang akan jadi couple. haha. abaikan gambar kahwin tu, photoshoot je. haha. diorang kelaka sangat ;P macam biol-biol sikit. Gary oppa and Blank~ Jihyo :D
Yang macam sengal-sengal ubi ni HaHa. nama sebenar dia Dong Hoon. budak-budak suka dia. maybe sebab perangai dia pun macam kanak-kanak, bawak patung jalan-jalan. apalah ;P he.
Photobucket
Yang comel ni Joong Ki. mwhaha. dye comel kan? ;P dia lah yang paling waras sekali dalam Running Man, yang lain semua biol-biol ;D

actually Running Man nie ada banyak game. antaranya ialah ;D hide-and-seek, cari running ball, carik tabung duit bentuk gold pig ;P haha. macam-macam lagi lah. yang aku paling suka  part diorang kena main hide and seek. yang mencarik tu pakai loceng, kalau yang tengah sembunyi tu dengar, agak-agak kurang dalam 10 tahun nyawa diorang ;P

episod yang best : 1 sampai 76. haha. actually, semua episod best. setiap episod ada macam-macam guest, so takdelah korang bosan sangat tengok muka MC je. buat yang tengah stres, putus cinta, putus selera, putus urat dawai segala putus, dibenarkan tengok show Running Man ni, seriously mengubat segala pahit sampai jadi manis ;P

P/S:
Stressss! hehe, buat gaya macam Gary oppa suka buat ;P seriously betul-betul penat :/ huhu.
Photobucket

saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

5 comments:

Cute Cupcakes said...

Its okeyh dear...Without stress you life will be empty..But ape2 pun jangan over stress la =)

Niesa said...

Running Man mmg best sesgt..!haha..niesa kt hostel mmg layan crita tu dr episod 1 smpai 74 setakat ni..tu pn mntk kt kwn yg rajin sgt dwload..mmg terbahak sorg2 tgk RM..tp syg joong Ki xde dah..dia mmg comel!(^_^)

Tuan Cimot said...

suka jae suk dgn monday couple...heheh

Saiyidah Zainal said...

humai a.k.a cute cupcakes : hehe, betul jgak kan. huhu.

Niesa :haha. kalau joong ki teman kan tgk running man lg best ;P

tuan cimot :monday couple, stresss ;D hehe

missxidi said...

hahhaha... kwangsoo+ida=kwangda =P

 

♥ Best view with Google Chrome. ♥