20120103

Let Bygone Be Bygone ;D

Assalamualaikum and Happy New Year. yeah, hello earthlings  ada sihat kah? well, belum terlambat lagi kan nak wish happy new year? hehe. hari tu tak sempat lah nak tulis blog. pfftt -.- bukan busy, tapi malas. ish. teruk kan? ni semua sebab ida tengok Running Man sampai pukul 10.30, then nak ambik Izzati balik kerja sampai pukul 11. pastu nak tolong tengok kak long buat moist cake sampai pukul 12. pastu-pastu nak celebrate birthday abah ;D heh, punya lah banyak alasan.


Babe, let bygone be bygone. 2011 are the past. kan kan? so, mestilah ada yang susah nak lupakan and mesti ada yang kita betul-betul nak lupakan. heh, apa lah ayat aku ni. bagi aku, dua-dua aku nak buat.
A moment to remember ♥ ;P


1. Firstly, kawan-kawan aku ada yang kena pindah kelas. so, terpisah lah buat setahun dekat dalam kelas. kelas je, dekat luar jumpa balik :P
2. Aku pernah menjadi salah seorang murid yang bertugas dekat koperasi, sangat penat -.- hehe.
3. I am Beliebers. heh, takdelah terus sangat kan, cuma aku boleh gila bila tengok muka dia. tapi itu dulu. sekarang dah kureng. tapi aku tetap admire dia ;P
4. Dalam satu hari aku pernah kecewa dua kali. actually, benda tuh berlaku dua kali dekat aku and maksudnya 4 kali kecewa. hah, bengong sudah -.- ini yang luar biasa, kecewa tu perkara biasa ;P
5. Aku hutang 30 sen dengan driver bas. heh, tak cukup duit nak balik :'D
6. Kitorang satu kelas berlakon drama rumplestiltskin. semua orang tengok *baca dengan intonasi orang tengah berlagak. mwehehe :P
7. Masuk kawad, then berlatih macam orang gila. at last, hancuurr :>
8. Tulis diary bulan puasa dalam blog ;D and perfectly, ia bulan puasa paling indah sekali :')
9. Aku ngaku, sampai sekarang aku rindu kan kau, babe v.v
10. Tak percaya December dah habis. woah, seriously tak sedar. huhu :'(




And I hope, sangat-sangat mengharap. 2012, please be good to me  Azam baru? well, ida nak perbaiki semua kelemahan ida sebelum ni. nobody perfect, memeyy ler. tapi tak salah to be the best among the best and the best from the better. ohoho :D nak buat mak and abah bangga dengan ida. heh, InsyaAllah. 8A PMR, study smart and pray hard 


P/S:
Esok dah sekolah. tidur awal ye budak-budak ;D tak dapat lah nak tidur pukul 2 pagi cenggini, yea dak? huhu. seriously, esokkkkkkkk?

saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

1 comment:

Nada Kun said...

Hello,

Sayang blog awak tak? Jom join segmen ni! Jom meriahkan segmen. Anda sangat dialu-alukan!

bukan spam tapi invitation :)

http://nadaharis.blogspot.com/2012/01/segmen-i-love-my-blog-by-nada-haris.html

 

♥ Best view with Google Chrome. ♥