20111218

Kita peminat korea ke? ;P

Annyeong eyhhh, kite peminat korea ke? ohoho, Assalamualaikum. hello earthlings :3 kabare? weyhh, perasan tak aku dah malas nak update entry? hehehehe *gelak setan. yes, I'm super duper malas.


Ouhh, seriously. cuti sekolah yang penuh bermakna untuk ida berehat nie digunakan sepenuhnya dengan tengok cerita-cerita korea. eyh, bukan semuanya cerita korea. ada jugak cerita jepun. ada jugak cerita omputeh. ada jugak cerita melayu. aigoo, sebut melayu. Modul Bahasa Melayu yang cikgu bagi tak siap lagi. HAHA. *apalah teruk bebenar aku nie.
Peminat korea? sikitlah. tak sangat. kalau setakat nak gelak-gelak, boleh lah tengok cerita or TV show korea yang lawak-lawak tuh. sekarang ni aku tengah tengok We Got Married Sweet Potato Couple. ouhh, best :D Jung Yong Hwa  Seohyun. okay, tak kenal? bohong. Yong Hwa CN Blue okayyy? Seohyun Girls Generation. yes, nampak macam ketinggalan zaman sikit aku nie. yea lah, diorang masuk rancangan we got married tuh last year, kira lambat lah kan? tapi, aku tengok jugak :)
Dalam masa yang sama, aku tengok jugak We Got Married Adam Couple. Jo Kwon  Gain. aigoo.. kalau tengok diorang memang korang akan gelak gila-gila lah :D Jo Kwon 2AM and Gain Brown Eyed Girl. diorang memang sangat-sangat-sangat kelakar. HAHA. tapi, aku tak suka part kakak aku cakap perangai aku sama macam Jo Kwon. aishh, ada ke patut? tak sama okay ;P


Lepas tuh kan, kak long and kak wany aku nie, ELF. apakah? everlasting friend. Super Junior lah kan? pastu kan, diorang tuduh-tuduh aku, diorang kata aku minat Donghae. dey, please lah. tak lah nyah. tak akan. donghae pun aku tak kenal yang mana satu. kak wany aku suruh teka mana satu donghae, aku tunjuk Kyuhyun. err, HAHA. mana aku tahu, main tunjuk jea. pastu dye kata aku minat kyuhyun tapi sebut donghae. ouhh please lah -..-
Alolooo, super junior aku kureng minat sikit. haha. yang minat, kakak-kakak aku :D aku tak, tapi aku tetap tengok Dimple Couple  mwehehe, SuJu jugak. entohh ler, tak tahu kenapa. tengok jea lah ;P Leeteuk  Sora. We Got Married tahun nie punya season :) okay, sempat lagi nak tengok. baru episod 9.


Habis lah aku kena gelak dengan kakak aku. mesti diorang kata aku tetiba jea minat Korea nie. huhu. eyhh, dah lama okay? dulu minat SS501, tapi diorang dah takdak ;D nak buat camne? HAHA. eyh, kita tengok jugak Running Man ;P
Kim Hyun Joong + Jung Yong Hwa :)


P/S:
Jealous dengan bloggers yang guna blogskins ;P aku tak geti guna, tah pahal tah. HAHA. cenggini jea lah rupa blog den. Omoo, tak sabar nak balik Perak! hehe :D

saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

1 comment:

Nurul Fatin said...

Kim hyun joong. *pengsan* haha.

 

♥ Best view with Google Chrome. ♥