20130711

Salam Ramadhan :)

Assalamualaikum. Hello earthlings 
Keep calm, it's Ramadhan. Salam Ramadhan Kareem. Love.

Lamaaaaaaaanya tak update. Rindu. Cewah haha. Actually, saya sekarang dekat Melaka. Yeay syok balik rumah. Tapi sat ja. Hari Sabtu ni dah balik Kulim. Okay fine tak kisah :-) Day after day I'm started to fall in love with them. Them? Okay 4 Dailami and of course Mrsm Pdrm. Alhamdulillah I can get along with them :-)

4 Julai 2013, 4 Dailami mencatat sejarah membedah katak for Biology experiment. Wakaka. Mula-mula memang rasa macam 'cool' ja. Tapi on time nak bedah tu tangan dah mula dok menggigil cuz I don't know how it feels bila dibedah. Poor him. Katak tu pengsan ja sebenarnya but what can we do, budak bio tetap budak bio. Hidup Katak!
 With my only one roommate :p Zalina.
That's all. Haha. Bila tengok balik video katak tu kena bedah takut pun ada :p And saya yakin saya boleh jadi doktor dengan jayanya! Yeah. Nak upload gambar lain sekali lah hee :D
Me with Makcik Nisa. Masa hari guru :D
Me with Nenek Athira in a new PE shirt. *kindergarten outfit pfft.
P/S:
Mak masak apa berbuka ni. Nyumnyum.

saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

No comments:

 

♥ Best view with Google Chrome. ♥