20120713

Justin Bieber's Concert will be held TOMORROW!

Weyh! Assalamualaikum, Hello peeps ♥ Going to cry again ;P Ohh bad.. Kaykay, esok 14 July. Bieber, please sing a birthday song to me *wink-wink mata. Hehe. Gedik ohh. Menyodeh ;)


Ehh, sorry guys. Hye ♥ Nama saya Nur Saiyidah binti Zainal (Y) Welcome to my hideous blog :) Sihat tak? Alhamdulillah kalau sihat. Alhamdulillah juga diberi kesempatan untuk bernafas hari ini. Yes, kita demam. Huhu. Tak tahulah kenapa. Culture shock kut. Kena berhijrah kedudukan dalam kelas. Dari depan sekali ...... Kena pindah paling belakang sekali. Ouh it's okay :) InsyaAllah dengan tolak ansur tu, whole class dapat 8A 
Tadi dekat sekolah ada Hari Koku. Hujan, sangat tak tahu nak buat apa waktu hujan ni. Kalau duduk rumah pastu berhibernasi pun okay juga. Yeah, nasib baik ada kawan den, Nina. Kitorang main hujan. Yuhuu. Sekarang? Sakit kepala. Hehe.

Well fenomena 21 April yang melanda kita tahun lepas sampai nangis-nangis telah berulang lagi. Pffftt -.- esok? 14 Julai. Okay, Justin Bieber. Wish you the best :'( Dekat sekolah bajet kewl je. Tak sebut langsung pasal esok. Hoho. Kayfine, kita nak tengok awaklah Bieber ♥ 

Tomorrow at Sunway Lagoon. Siapa yang pergi esok share lah gambar okay, please :)
P/S:
A short entry aite? Hmm. Penatlah. Nak pergi tengok Harry Potter 'Half blood prince' apa tah? Hehe. Kay bye, Justin Bieber. I Miss You :)


saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

No comments:

 

♥ Best view with Google Chrome. ♥