20120326

Ouh Boyfriend ♥

Assalamualaikum. hello earthlings  whoo, rindu gila :-) okay, baru start type dah mencarut-carut. hehe. rindu sangat! sumpah, nak menaip pun dah terkial-kial, sebab apa? sebab dah lama tak sentuh keyboard ni hah.


Dulu kite ada masalah tak tahu macam mana nak berhenti guna komputer, sampai kan dah obses sangat-sangat dalam sehari boleh guna dari pukul 8.00 malam sampai pukul 1.00 pagi. hooo :-P teruk kan? tapi sekarang, nak pergi dekat meja komputer pun kite dah malas. tak tahu lah pulak kenapa. apa punca penyakit pun tak tahu. folio sekolah pun tak start-start lagi, sebab malas sangat nak pergi dekat komputer. hehe :-D
Hari tu kan, kite baru je balik dari Kem Waja Diri dekat Durian Tunggal. sumpah best gila! part takyah mandi tu lah paling best (tangan dibahu mata pandang ke atas) :-P err, terseksa den. tapi, peduli apa kan? dalam khemah tu semua orang tak mandi, bau semua sama je. hehe. okay-okay, sebenarnya, kite sedang dibelengu masalah. otak kite dah sarat, setiap masa kite asyik fikir kan benda yang sama. huhu. dalam banyak-banyak program yang kite pergi, setakat ni kem ni je lah yang dah bagi banyak kesedaran dekat kite. tapi tak tahu macam mana nak mulakan :-/


Susahkan nak berubah? berubah ke arah kebaikan memerlukan banyak pengorbanan. hmm. Ouhhh, kite dah pening. bila fikir-fikir balik waktu malam semua orang menangis tu, baru kite sedar, dah banyak sangat dosa kite. err :-( susah lah.


P/S:
Geram gila bila tengok Sazlan gelak senyum bahagia dengan kawan-kawan dia. haha. kau tahu tak aku dah merana tak ada buku komsas. dari exam BM hari tu sampai sekrang tak pulang-pulang. str-ess :'D


P/S/S:
boyfriend? hehe, pakwe kite ada lagu baru kan? kenapa dye makin handsome ek? geram lah nyah :-P

saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

No comments:

 

♥ Best view with Google Chrome. ♥