20120217

I am so busy, bukan busybody.

Around here, however, we don't look backwards for very long. We keep moving forward, opening up new doors and doing new things, because we're curious, and curiosity keeps leading us down new paths. - Meet the Robinsons.

Assalamualaikumwarahmatullah dan Salam 1 Malaysia. Syukur ke hadrat Ilahi kerana saya telah diberikan kesempatan untuk memberi sepatah-dua kata. yayaya, sampai bila pun takkan habis kan. hehe. asyik merefek je. arhhhhhhhhhhhhh! okay, bayangkan ida tengah jerit kuat-kuat meluahkan rasa rindu dihati ni dekat korang semua. hihi ;D I miss you so much. 
Rasa macam nak nyanyi lagu Simple Plan, Jet lag je dekat depan korang. Eh, takpe lah. Isnin ni aku nyanyi eh. sabar okay, sesungguhnya sabar itu separuh daripada iman.


Berbalik pada tajuk aku hari ni. sebelum tu, aku nak mintak maaf, bukan sengaja nak biarkan blog ni kosong je. aku sangat-sangat busy. tak sangka pulak Form 3 ni betul-betul busy sampai tahap gaban. busy yang tiada bandingannya sampai aku rasa facebook dan blog dah takde nilai. hoho. kejam sangat bunyinya. aku tengok budak-budak form 3 tahun-tahun yang lepas, takdelah se-stress kitorang sekarang ni. ye ke? hihi ;P macam mana korang bahagikan masa?
Petang tadi study dengan bebudak Gamma. wala, korang jangan nak perkecil-kecil kan kitorang. haha. memang dalam apa-apa subjek pun, kitorang paling lambat sekali nak masuk topic tu, topic ni. huu, sedih den dengar. haha. takpe-takpe, sehari selembar benang, lama-lama menjadi kain. betul tak peribahasa aku? ;D kalau hantar essei blog aku dekat Cikgu Ruhaizah mahu kena hentam BM aku.


Sampai sekarang otak aku dok ligat fikir, betul ke cikgu-cikgu semua tak suka kelas aku? ke aku sorang je yang perasan macam tu :/


P/S:
Sesi muhasabah diri bersama Sazlan, petang tadi :D penat dengar ceramah.

saya nak senyum dengan awak panjang-panjang :D

No comments:

 

♥ Best view with Google Chrome. ♥